Tarief is vast en transparant

“Als Ondernemer wil je graag weten waar je aan toe bent. Wat gaat je Boekhouding kosten? Daarom werken wij met een Vaste en Transparante Tarief”

Alle opdrachtgevers willen een ander pakket dienstverlening, maar de ene onderneming is ook groter dan de ander. Daarom is iedere offerte ook maatwerk. Het uitgangspunt voor iedere offerte is een schatting van de te besteden uren x een uurtarief. Deze uurtarieven zijn publiek en dus helemaal transparant, je kunt ze hier inzien.

vaste tarief afspraakWij maken een calculatie en als je er mee akkoord bent, is dat een vast tarief voor een heel jaar. Als je dat wilt, hakken we dit tarief in 12 mootjes en heb je een vast maandtarief. En vast is vast ! Na verloop van een jaar, maken wij pas een nieuwe bijgestelde calculatie voor de volgende 12 maanden.

Hoe berekenen we het vaste tarief?

Door onze ver doorgevoerde automatisering kunnen we een zeer concurrerend tarief berekenen. Vooraf maken wij een open calculatie. Die ziet er uit als onderstaand voorbeeld:

vaste prijs offerteWe maken verschil tussen een “normaal” jaar en een startjaar. In het startjaar hoeft nog geen jaarafsluiting en ook geen aangifte inkomstenbelasting te worden gedaan. Zo kun je zien dat de boekhouding van de starter in het voorbeeld het 1e jaar ruim € 56 per maand en in normale jaren ruim  € 92 per maand, wél exclusief btw natuurlijk.

Pas als je akkoord gaat met deze offerte gaan we voor je aan de slag. De prijs is dan voor 1 jaar vast, na een jaar gaan we opnieuw een offerte maken. Alleen grote wijzigingen (>10%) in de aantallen te verwerken factureren zullen leiden tot nacalculatie of herziening van het vaste bedrag.

Praktijk-rekenvoorbeeld: voor een zzp’er met 100 inkoop- en kostenfacturen en 300 verkoopfacturen, bankierend bij een bank waar een bankenkoppeling mogelijk is berekenden wij een vaste jaarprijs, dus inclusief de verzorging van de btw-aangiften en de aangifte inkomstenbelasting van € 912 exclusief btw.