Online boekhouden voor ZZP en starters

“Scan en Mail Boekhouding is ideaal voor Starters en ZZP-ers. Het kost Jou weinig Tijd en Geld om een Actuele Online Administratie te voeren”

5823Als startende ondernemer moet je al je tijd aan je core-business kunnen besteden. Dan heb je geen zin om je tijd te verdoen met boekhouden. Ons scan en mail systeem zorgt er voor dat je maar weinig tijd kwijt bent aan je administratie. Omdat we je boekhouding online voeren, kun je altijd en overal zelf in één oogopslag zien hoe je zaak er voor staat. Voeg daar onze voordelige tarieven aan toe en je ontdekt dat ons systeem ideaal is voor zzp’ers en starters. En mocht je snel groter groeien dan is het boekhoud systeem zo flexibel dat het moeiteloos mee groeit.

Ook al heb je in het begin nog weinig bonnen en facturen te verwerken dan kost het nog veel tijd om bijvoorbeeld uit te zoeken welke btw je eigenlijk mag aftrekken en welke ondernemersregelingen voor de inkomstenbelasting op je van toepassing zijn.

Reden genoeg dus om online te boekhouden en alles vanaf het begin goed te organiseren en uit te besteden.

Starterscoach

Wij hechten veel belang aan zzp’ers en starters. Als starterscoach zijn wij niet alleen boekhouder, maar wij beschikken ook over veel kennis en ervaring op het gebied van boekhoudingen, belastingen, ondernemingsvormen, verzekeringen etc. Omdat wij een digitaal kantoor zijn opereren wij landelijk. Daarom kun je bij ons de voordelen van aanmelding online genieten, óók als je niet in onze regio werkt of woont.

  1. Je krijgt gratis een eerste adviesgesprek
  2. Vaste all-in-prijs voor het eerste jaar aan de hand van een transparante berekening gebaseerd op onze normale tarieven.
  3. Je krijgt het eerste jaar 15% korting op de voor jou berekende all-in prijs.