Belastingaangiften uitbesteden

“Natuurlijk kun je ook de BTW Aangifte, de Aangifte Inkomstenbelasting of Vennootschapsbelasting bij Digitale Schoenendoos uitbesteden.”

4789Als ondernemer krijg je ook veel contacten met de Belastingdienst. Je moet aangifte gaan doen voor de BTW (Omzetbelasting) en aan einde van het jaar moet je aangifte doen voor de Inkomstenbelasting en/of de vennootschapsbelasting. Wij zijn belastingadviseurs van huis uit dus als er overleg met de belastingdienst nodig is of als er eens een controle bij je wordt gehouden, kunnen we dat voor je regelen.

BTW aangifte (omzetbelasting)

De btw aangifte wordt automatische aangemaakt in de boekhouding en ingezonden naar de Belastingdienst. Dat is, als de boekhouding is bijgewerkt, een paar minuten werk. Het aanmaken van de aangifte omzetbelasting is daarom inbegrepen in de maandkosten van je financiële administratie.

Aangifte vennootschapsbelasting

De aangifte vennootschapsbelasting moet jaarlijks worden ingevuld en ingediend bij de Belastingdienst. De aangiften vennootschapsbelasting stellen wij op aan de hand van de jaarstukken. Na je goedkeuring zenden we ze in naar de Belastingdienst via de electronische snelweg.

Aangifte inkomstenbelasting

De aangifte inkomstenbelasting verzorgen wij ook graag voor je. Vanwege de samenhang behandelen we vrijwel altijd gelijktijdig de aangifte inkomstenbelasting van je partner. Ook deze aangiften inkomstenbelasting worden volautomatisch door ons verzonden aan de Belastingdienst. Natuurlijk leggen wij de aangifte ter goedkeuring aan je voor voordat we hem insturen.

Zo zie je dat we alle fiscale zaken voor je in kunnen vullen. Ook als er overleg met de Belastingdienst gevoerd moet, kunnen we dat op een deskundige manier voor je doen. Ook zaken als bezwaar maken of beroep instellen als je het niet eens bent met een door de Belastingdienst genomen beslissing, pakken wij graag voor je op!