Boekhouding en administratie uitbesteden

“Met Online Scan en Mail Boekhouden heb je Altijd Inzicht in je Cijfers. Je bent Ondernemer, geen Boekhouder, dus moet je al je Energie stoppen in het Runnen van je Zaak”

Wil je je administratie uitbesteden aan een goede boekhouder? Dan ben je bij Digitale Schoenendoos, Cijfers & Advies aan het goede adres. Met de moderne online scan & mail boekhouding geven wij een nieuwe dimensie aan financiële en administratieve dienstverlening !

Een digitale administratie concept waar je als ondernemer je administratie voert zonder daar veel tijd aan te besteden. Je bent immers ondernemer, géén boekhouder. Vakkennis, eigentijdse IT, klantvriendelijkheid en duidelijkheid. Dát zijn de bouwstenen van Digitale Schoenendoos, Cijfers & Advies.

We zetten de voordelen van uitbesteden van je boekhouding en administratie op een rij:

Scan & mail administratie

Scan & Mail administratie voer je in een paar simpele stappen:

  1. Scan je inkoop- en verkoop facturen en stuur ze als email- bijlage naar Digitale Schoenendoos.
  2. Bankmutaties worden dagelijks vol-automatisch door de bank ingezonden en gekoppeld aan je boekhouding.
  3. Kasmutaties worden geïmporteerd in de boekhouding. Daarover maken wij per klant afspraken.
  4. Ons deskundige backoffice verzorgt de rest.

Bekijk de video en ontdek hoe simpel en snel scan & mail administratie in zijn werk gaat.

Online, altijd actueel inzicht in je cijfers

Wij voeren je digitale administratie online via Twinfield, de onbetwiste nummer 1 in online administratie. Je kunt zelf inloggen, wanneer en waar je maar wilt. Omdat we je ingezonden documenten verwerken binnen 3 werkdagen na inzending is je boekhouding altijd “bij”. Zo krijg je actueel inzicht in je omzet, kosten, winst, debiteuren.

Optimale automatisering

Ons back-office maakt gebruik van zeer geavanceerde boekingstechnieken. Boekingen worden zoveel mogelijk geautomatiseerd verwerkt. Je moet daarbij denken aan volautomatische codering van facturen, maar ook van bankmutaties. Toch kijken onze ervaren medewerkers nog wel de boekingen na om de kwaliteit van je boekhouding te waarborgen. Ook de btw aangiften worden vol automatisch opgesteld en verzonden naar de Belastingdienst. Zo houden we de kosten voor jou zo laag mogelijk.

Samenstellen jaarrekening

Jaarlijks moet het boekjaar worden afgesloten met een laatste controle van alle cijfers. Als de laatste correcties zijn aangebracht, is het boekjaar voor eenmanszaken en vof’s daarmee afgesloten. Voor BV’s geldt nog een wettelijke verplichting om een jaarrekening op te stellen en te publiceren. Geen nood, ook de jaarstukken kunnen wij voor je maken. Deze afgeronde jaar administratie vormt dan de basis voor de aangifte inkomsten- en vennootschapsbelasting.

Digitaal archief

Je facturen en andere documenten worden 7 jaar lang elektronisch opgeborgen. Deze documenten zijn gekoppeld aan de boekhouding en kunnen rechtstreeks uit de boekhouding geraadpleegd en eventueel op papier gereproduceerd worden. Het papieren archief hoort hiermee tot het verleden. Weg papieren archieven, weg ordners.

Boekhouding nu uitbesteden?

Door onze efficiënte werkwijze kunnen wij in minder uren een actuele boekhouding voor je verzorgen. Minder uren betekent voor jou: lagere kosten. Bekijk hier maar eens onze tarieven. Jij bepaalt wat je wilt uitbesteden en wat je zelf wilt doen. Afstand tot ons kantoor is geen bezwaar. Door onze ver door gevoerde digitalisering is persoonlijk contact nauwelijks nodig. Contacten leggen wij bij voorkeur via Skype of telefoon. Dat is praktisch en snel!

Wil je je boekhouding en administratie nu aan ons uitbesteden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.